Daglicht studio zwangerschap fotoshoot in Arnhem

Terwijl het buiten koud en grauw was, was het binnen in de daglicht studio heerlijk warm voor deze zwangerschap sessie. Ik kwam binnen in de studio en ik was gelijk verkocht. Wat een mooie studio! De ramen, de witte muren echt alles is om verliefd op te worden. En dan mocht ik ook nog eens een mooie aanstaande zwangere mama fotograferen!

We hadden ‘s ochtends de zwangerschap shoot ingepland, dus het was nog even spannend of het licht genoeg zou zijn. Maar we waren net begonnen met de shoot en we werden verrast door een prachtige zon! Al mijn zenuwen voor het weer en de donkerheid, werden gelijk aan de kant geslagen. Ik weet het, ik heb het vaak over de zon haha! Maar het geeft zo’n mooie sfeer aan de foto. Waar je zonder die lichtstralen een wat saaiere foto hebt, geeft zonlicht zoveel diepte in je foto.

THE GREEN DRESS

Voor deze shoot had ik zelf de kleding geregeld en wat was ik blij met mijn keuze! Een grappig verhaal over die groene jurk, die had ik namelijk gevonden op de markt in Notting Hill! Ik was voor mezelf al weken op zoek naar een mooie linnen jurk, alleen ik had nog weinig geluk hier. We gingen een weekendje naar Londen, waarbij een bezoekje aan deze bekende markt niet mocht ontbreken.

Het was guur weer, met miezer regen en wind. Maar het was heerlijk om over de markt te struinen. Toen zag ik ze hangen, prachtige linnen jumpsuits. Het was zo’n heerlijk kraampje, je schuift kleding opzij en je staat binnen in het kraampje. Een kleine spiegel waar je je kleding kan bekijken, i love it haha! Nadat ik uit had gezocht welke jumpsuit ik mee nam, zag ik de jurk hangen. De eerste gedachte die bij me op kwam? Hier wil ik een zwangerschap shoot mee doen!! En zo is mijn idee voor deze shoot ontstaan!

THE ORANGE DRESS

Daarnaast heb ik ook een prachtig warm gekleurde jurk meegenomen, zodat ik sowieso een back-up jurk had (mocht de groene niet passen) en lekker veel variatie had voor de foto’s. Naomi ging alleen op de foto, haar vriend wilde helaas niet voor de camera staan haha! Door gebruik te maken van 2 outfits kan je ook veel variatie maken. Zo zie je dat je ook heel goed alleen van jezelf foto’s kan laten maken!

Bekijk snel mijn favoriete foto’s van deze shoot!

Zwangerschap fotoshoot
Zwangerschap daglicht studio fotoshoot
portret zwangerschaps fotografie
Zwangerschap daglicht studio fotoshoot
Lifestyle Zwangerschap daglicht studio fotoshoot
Zwangerschap daglicht studio fotoshoot
Zwangerschaps portret foto's in een daglicht studio
Detail foto van de zwangere buik
Zwangerschaps fotosessie
Zwangerschap daglicht studio fotoshoot
Zwangerschaps portret foto's in een daglicht studio
liggende portret foto in daglicht studio gemaakt
Zwangerschap fotoshoot
Zwangerschap fotoshoot

Wil jij ook zulke mooie foto’s van jezelf hebben? Stuur mij dan via hier een berichtje en plannen we snel jouw sessie in!

familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in