Een cosy in-home zwangerschap fotoshoot in Almere

Ik werd voor deze in-home zwangerschap fotoshoot verwelkomd in het mooie huis van Linda, Patrique en kleine Melle. Deze lieve familie heeft een ontzettend mooi huis, waarbij mijn liefde voor interieur styling gelijk naar voren komt! Het huis stond ook vol met prachtige planten! Als ik planten probeer te houden in mijn kamer, overleven ze het helaas niet lang (oeps).

Linda had echt een prachtige jurk en vest uitgekozen voor haar shoot! Ik was zo enthousiast toen ik de foto’s zag die zij naar mij stuurde als voorbeeld. Het maakte de in-home zwangerschap nog cosy’er als je het mij vraagt haha!

Wat ik vind ik nou zo leuk vind aan een in-home zwangerschap fotoshoot?  De ontspannenheid die zo’n sessie heeft. Je bent in je eigen vertrouwde omgeving, dat maakt dat het een veel persoonlijkere shoot is dan als je bijvoorbeeld buiten in de natuur in gaat. De intiemheid van het persoonlijke vind ik juist zo mooi eraan! 

Je doet eigenlijk gewoon wat je normaal ook doet. Een kopje thee of koffie drinken in de keuken, samen op de bank zitten en dat iets meer geposeerd! I love it! Je maakt eigenlijk een gestylde shoot van je dagelijks leven. Dat maakt het zo anders van documentaire fotografie, waarin je alleen maar iemand een dag volgt. Het lijkt misschien in eerste instantie een beetje raar, maar het eindresultaat is echt geweldig vind ik! En als je dan een paar weken later je kleine baby mag vasthouden in exact dezelfde plekken. Hoe mooi is dat om die herinneringen te mogen hebben! Stel je verhuisd naar een ander huis in een paar jaar, dan heb je voor altijd deze momenten op foto!

Bekijk hieronder mijn meest favoriete foto’s van deze sessie!

portretten van een in-home zwangerschap fotoshoot
portret van een lifestyle zwangerschap shoot in-home
cosy in-home zwangerschap fotoshoot in almere
een lief portret van de zwangere mama
lieve portretten van deze lifestyle fotoshoot
detail foto van de zwangere buik tijdens de in-home fotoshoot

Wordt jij nou door het zien van deze fotosessie enthousiast en wil jij ook boeken? Stuur mij dan via hier een berichtje en plannen we snel jouw sessie in! Of wil je zien hoe jouw album eruit kan komen te zien? Lees dan deze blogpost!

familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in