Een kijkje in mijn minimalistische cameratas

Het leek mij leuk om een kijkje te geven in mijn minimalistische cameratas! Ik hou van elke item die ik in mijn tas heb zitten en daardoor gebruik ik het ook allemaal. Ik heb deze cameratas nog niet zolang, maar ik ben er nu al verliefd op! Let’s dive in!

Claire Ellington Cameratas

portret van mij met mijn claire ellington cameratas

Deze tas, OMG, i’m in love! Ik had hem een tijd geleden voorbij zien komen op marktplaats, kaartje en al er nog aan. Twijfels natuurlijk, ik heb een goede rugzak voor mijn camera. Is het dan echt nodig om een andere erbij te kopen (ja, tuurlijk moet je zeggen)? Maar ik merkte dat de rugzak mij juist vaak tegenwerkte tijdens fotoshoots. Het duurde voor mijn gevoel te lang om lenzen te wisselen of om er iets uit te pakken. Dus ik besloot er gewoon voor te gaan en deze mooie cameratas aan te schaffen!

Wat mij zo aanspreekt aan deze tas, is dat ik de (inhoud) bescherming eruit kan halen. Die zou ik dan bijvoorbeeld in een andere tas kunnen plaatsen. Er is precies genoeg ruimte voor mijn body en mijn 2 lenzen. Ik draag hem gemakkelijk over mijn schouder en hij is lekker stevig!

detail foto van mijn claire ellington cameratas

Wat vind je in mijn tas?

De inhoud van mijn tas bestaat uit 1 body, 2 lenzen en geheugenkaartjes, heel simpel! Ik gebruik een canon 5d mark 3 als body en ik ben hier ontzettend blij mee. Ik gebruik hem nu zo ongeveer 3 jaar en ik heb hem helemaal eigen gemaakt.

Ik heb drie lenzen, waarvan ik er twee met regelmaat gebruik. De canon 35mm zit eigenlijk voor vast op mijn body, ik vind hem geweldig om te gebruiken! Het beeld wat eruit komt vind ik zo mooi. Hij is ook super functioneel om te gebruiken in binnen situaties. Je hebt weinig afstand nodig voor een breder beeld! En je kan ook nog eens lekker dichtbij komen, 2 voor de prijs van 1 noem ik dat haha.

portret van mij met mijn canon camera, gemaakt tijdens een brandig fotoshoot van mij

Naast de canon 35mm, gebruik ik ook met regelmaat (vooral buiten) de canon 85mm. Vooral mooi voor het maken van portretten. Het geeft een heel zacht beeld met een mooie onscherpe achtergrond! Geef mij maar een mooie ondergaande zon en ik ga los met die lens!

En mijn derde lens? Dat is een canon 24-70mm. Deze gebruik ik voor normale fotoshoots niet. Daarvoor gebruik ik alleen prime lenzen (vaste lens), vanwege de betere kwaliteit. Deze lens gebruik ik op vakantie! Doordat ik met deze lens wel kan zoomen, maakt het allemaal net wat gemakkelijker. En nog handiger, ik hoef dan maar 1 lens mee te nemen. De camera op zich is al zwaar genoeg al, dus dan is het handiger als ik maar 1 lens mee hoef te nemen!

Lees deze blog om te zien hoe een professioneel foto album eruit ziet en waarom je er voor moet kiezen!

familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in