Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik de foto’s aangeleverd?
Alle foto’s ontvang je van mij in een mooie privé online galerij. Binnen een week na de shoot ontvang je een leuke preview van ongeveer 10 foto’s. De rest van de foto’s ontvang je van mij met drie weken na de shoot.

Wat is het beste tijdstip om de shoot in te plannen?
Voor een loveshoot is het vooral mooi om tijdens het “gouden uur” te fotograferen. Dit is ongeveer 2 uur voor zonsondergang. Dit geeft het mooiste en zachtste effect voor de foto’s! Voor een lifestyle baby shoot is het handigst om te beginnen met fotograferen rond 09.30. Dan is er veel licht in huis en dan is je baby nog niet erg moe van alle indrukken van de dag!

Wanneer dient de factuur voldaan te zijn?
De factuur dient op de dag van de fotoshoot betaald te zijn.

Help! Wat trek ik aan tijdens de shoot?
Geen probleem! Je krijgt van mij een pinterest link gestuurd, hier vind je leuke kleding inspiratie. Het belangrijkste is dat je kleding aan hebt waarin je je goed voelt. Vermijd drukke (kleine) prints of logo’s op de kleding. Natuurlijke tinten doen het altijd goed op foto’s en zijn ook erg tijdloos.

Hoe wordt ik voorbereid op de shoot?
Je krijgt van mij alles uitgelegd voor een shoot. Bij de lifestyle baby shoot krijg je van mij ook van te voren een handig pdf-document waarin je allerlei tips kan vinden. Zo weet je precies wat je kan verwachten en waar ik van te voren op let in je huis!

Waar moet ik nog meer op letten tijdens mijn fotoshoot?
Vergeet niet om je telefoon uit je broekzak te halen! Dit wordt vaak vergeten en dat is erg zonde voor je foto’s. Ook kleine dingen zoals een elastiekje om je pols of een horloge kan je beter in je tas doen.

Welke foto’s krijg ik in zwart-wit?
Ik lever je foto’s af in zowel kleur, als in zwart-wit. Hierin maak ik altijd zelf een mooie keuze in. Sommige foto’s zien er erg mooi uit in zwart-wit. Hierin maak ik een weloverwogen keuze!

Stuur me gerust een mailtje als je nog vragen hebt! Ik beantwoord ze met alle liefde!

Copyright © 2019 Amy Hengst Fotografie · Privacyverklaring