Een in-home baby fotoshoot op een donkere herfst dag

Newborn lifestyle portret fotoshoot, met baby en moeder in de babykamer.

I’m back! Ik heb even een tijd bewust niets geplaatst, omdat ik wat rust en denk tijd nodig had. Ik was op een punt gekomen dat ik even niet meer wist wat ik nou echt wilde gaan doen. Ik heb 4 jaar lang gestudeerd voor fotograaf, daarna ben ik afgestudeerd, maar dan wat? Ik had ineens zoveel tijd om eindelijk te doen wat ik het leukst vind, maar dan is alles ineens zo groot en ruim! Waar kies je dan voor? Wat wil ik dan gaan doen? Om uit te zoeken waar mijn passie nou echt ligt, heb ik een mentorsessie bij Eline gevolgd (Eline Froukje Photography). En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Alles viel op zijn plek, ik weet dat kleine baby’s fotograferen datgene is wat mij the spark geeft!

Tijdens deze mentorsessie heb ik ook een newborn lifestyle fotoshoot mogen doen. Ik werd verwelkomd in Lotte haar huis, waar ik dit lieve gezin van 3 mocht fotograferen. Ik kan er niet over uit hoe lief kleine Jessie is! Ze is 2 weekjes oud en echt adorable. De sokjes, de kleertjes, het licht, het is echt om verliefd op te worden.

Bekijk hieronder een paar van mijn favorieten foto’s van deze newborn fotoshoot! Ik kon niet wachten om deze met jullie te delen.

baby lifestyle fotografie
portret vader met baby lifestyle fotografie
newborn lifestyle fotosessie in-home
newborn portret foto met moeder
baby fotografie in-home
zwart-wit baby foto, lifestyle fotografie
newborn in-home lifestyle fotosessie

Misschien is het je al opgevallen, maar mijn website krijgt een kleine make-over! Ik heb allerlei ideeën die ik ga uitwerken, dus je kan veel nieuwe projecten verwachten de komende maanden! Wil jij ook graag waardevolle foto’s van je kleine baby hebben? Ik kan niet wachten om dit voor jullie te mogen doen! Stuur mij hier snel een mailtje en ik beantwoord snel en vrolijk terug.

familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in