Pomme | Workshop lifestyle newborn fotografie

Gister heb ik een Lifestyle Newborn Workshop gevolgd bij Eline Froukje photography! We begonnen de dag met eerst een paar uur theorie, waar ik super handige tips en tricks heb geleerd. Nadat we allemaal hadden geluncht, gingen we naar het gezinnetje toe! Hier ontmoette ik lieve Pomme, ze was zoveel kleiner dan ik had verwacht 🙂

Eerst zijn we door het huis gelopen om te kijken welke ruimtes goed licht hadden voor de foto’s. Op het moment dat ik boven de kinderkamer zag was ik HELEMAAL verkocht, je ziet op de foto’s wat ik bedoel! Zo schattig ingericht en mooi gestyled. Het leek wel op een Pinterest babykamer. In de ouders slaapkamer was het licht helemaal perfect, we wisten daarom al snel dat we daar de meeste foto’s gingen maken. Op het bed lag een wit dekbed overtrek, ik was helemaal blij toen ik dat zag. Wit in foto’s vind ik super rustgevend en tijdloos. Ook hadden ze een mooie plaid waar we Pomme in konden leggen.

Nadat Pomme was omgekleed begonnen we met het maken van foto’s in de woonkamer. De outfits van Pomme vond ik zo gaaf! Alle twee de outfits kwamen uit Italië, die hadden ze vorig jaar zomer meegenomen. Die kleine details maken de foto’s nog specialer! Pomme was ontzettend lief met al die fotografen om haar heen. In het begin moest ik het wel even wennen om een baby’tje te fotograferen, maar al heel snel was ik verkocht! Dit vind ik echt zo leuk om te fotograferen. We waren redelijk snel klaar beneden, dus gingen we naar boven toe voor de rest van de foto’s. Tussendoor heb ik ook nog lieve detail foto’s gemaakt van de babykamer, zo cute!

Tijdens het fotograferen heb ik zoveel energie gekregen! Ik kon niet stoppen met fotograferen. Ik ben echt helemaal verkocht aan newborn lifestyle fotografie! Dit wil ik elke dag wel doen 🙂

newborn lifestyle fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografieLifestyle newborn fotografie

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for amyhengstfotografie needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in