Maria & Jeffrey | Een loveshoot in Amersfoort

Een loveshoot midden in de stilte van de natuur, wat geeft dat een ontspannen sfeer! Soms heb je van die plekken waar je al heel lang wil fotograferen en dit was een van die locaties voor mij! Dit ontzettend mooie natuurgebied ligt in Amersfoort, Den Treek. Nu kom ik daar zelf niet uit de buurt, maar ik wilde voor deze loveshoot daar heel graag heen reizen. Gelukkig was dit ook een geschikte locatie voor dit lieve stel, dus een win-win situatie!

De variaties aan locaties vind ik super tof aan deze locatie in Amersfoort! Het is weer een plek die niet typische Nederlands is en zelfs een tint van een buitenlandse omgeving heeft. Dit zijn echt de plekken waar ik ontzettend graag fotografeer. En wanneer er dan nog even super mooi zacht licht te voor schijn komt, ben ik helemaal blij!

Ik hou ontzettend veel van mooie simpele zwart-wit foto’s, rustige beelden waar je de liefde van voelt. Daarnaast ook de spontane niet geposeerde foto’s, te leuk om te fotograferen! Op elke locatie probeer ik ook een epic wide shot te maken. Deze foto’s vind ik heel erg gaaf om te geven aan een stel. Je ziet de natuur als het grootste gedeelte en dan het stel klein. Dit geeft ook vaak de grootte van de natuur heel mooi weer. I love it! Hieronder zie je een paar van mijn favoriete foto’s van deze loveshoot.

loveshoot in de natuur van amersfoort in den treek
loveshoot in het bos amersfoort den treek
loveshoot in de natuur van nederland
intieme loveshoot amersfoort den treek
avontuurlijke loveshoot amersfoort
liefdevolle foto's loveshoot amersfoort

Zijn jullie ook geïnteresseerd in een loveshoot? Neem dan hier contact op met mij en ik stuur jullie meer informatie!

Volg jij mij al op: Instagram / Facebook / Pinterest


familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in