Een newborn lifestyle in-home fotosessie in Amsterdam

Deze newborn lifestyle fotosessie kan in de boeken als een nieuwe favoriet van mij! Ik ben in de trein gestapt naar Amsterdam, om Charlotte en haar kleine Sophie te fotograferen in hun huis. Spoiler alert: een schitterend appartement! Het licht, de kleding, alles aan deze sessie was perfect.

Sophie is hier 5 weekjes oud en nog zo lief en klein. Tijdens de shoot mocht ze lekker knuffelen met mama en verder hoefde ze helemaal niets te doen. Dat is het fijne aan een lifestyle fotosessie. Het is erg makkelijk eigenlijk! Ze hebben samen al een heftige periode achter de rug, dus het was fijn voor hun allebei om lekker thuis te zijn.

Ondanks toen ik wegging van huis het erg donker en grauw buiten was, kwam ik aan in Amsterdam en werd ik verwelkomd met een heerlijke zon!

Bekijk hieronder een paar van mijn favoriete foto’s! Wil jij ook mooie en waardevolle foto’s van je (aankomende) kleintje hebben? Stuur mij dan snel een bericht via mijn contactformulier!

newborn portret, mama met baby in woonkamer
newborn lifestyle portret, mama met baby in de woonkamer
newborn portret, mama met baby in slaapkamer
newborn lifestyle portret, mama met baby op de bank
baby lifestyle portret in de woonkamer
newborn fotoshoot, mama met baby in woonkamer
newborn lifestyle portret, mama met baby in woonkamer met daglicht
newborn lifestyle portret, mama met baby bij een groot raam

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 Β· Ivy on Genesis Framework Β· WordPress Β· Log in