BABY FOTOSHOOT

Herken jij jezelf hierin?
Je wilt mooie en waardevolle foto’s hebben van jullie samen met de kleine baby, maar je bent bang voor de stress die erbij komt kijken. Dan wil je eigenlijk ook nog het liefst foto’s aan de muur hebben hangen, maar waar moet je de tijd vandaan halen? En dat is waar ik bij kom kijken! Ik neem alle stress en drukte uit jullie handen.

Een newborn fotosessie bestaat bij mij uit een rustige en ontspannen shoot. Deze periode is zo ontzettend mooi en gaat al zo snel voorbij! Wat is er nou fijner dan dat jullie genieten van elkaar en ik daar foto’s van maak. We pakken er lekker een kopje koffie of thee bij en zetten een muziekje aan. Doordat jullie goed voorbereid worden door mij, is er geen enkele stress nodig.

Deze foto’s maak je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kleine baby! Ik vind het heerlijk om door mijn eigen baby fotoalbums heen te bladeren en naar de verhalen ervan te luisteren. De foto’s nemen alleen nog maar in waarde toe in de loop van de jaren.

Wat is newborn lifestyle fotografie vraag je je misschien af?
Ik kom naar jullie huis toe om jullie met de kleine baby te fotograferen. Dit kan in de woonkamer, slaapkamer of babykamer. Jullie hoeven nergens heen te gaan en zijn in een vertrouwde omgeving. Ook het eerste huis waarin je je kleine baby thuis brengt! Voor deze sessies maak ik alleen gebruik van natuurlijk daglicht, dus grote ramen zijn belangrijk voor mij. De sessie is een lifestyle shoot dit betekend dat ik een mix maak van geposeerde en spontane foto’s. Ik wikkel de baby niet in, gebruik geen accessoires, zoals manden of een decorsetting. De kleine baby is waar ze moeten zijn, in jullie veilige armen!

Boeken jullie mij voor een zwangerschap en een lifestyle newborn fotoshoot dan krijgen jullie een combinatie korting van €35,00!
 

 

Extra informatie:

/Bekijk hier hoe jullie album eruit kan komen te zien!

/ Newborn sessies duren gemiddeld 1,5 a 2 uur – genoeg tijd om al die lieve poses te krijgen die je in de foto’s ziet, met ontspannen pauzes om de baby te verzorgen of te kalmeren met huilbuitjes.

/ Ik kan helemaal begrijpen dat je de eerste tijd na de geboorte lekker rustig aan wil doen en wil genieten van jullie kleintje. Daarom raad ik het aan om de sessie rond de 2/3 weken in te plannen. Zo is de baby nog erg klein en slapen ze nog lekker veel. Zo heb je zelf ook meer rust!

/ Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. Ik reken €0,19 per kilometer gerekend vanaf Duiven, Gelderland.

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in