... ...

ABOUT

ik maak zwangerschap, baby en familie foto's. Dit is een foto van mijzelf als fotograaf, gemaakt tijdens een branding fotoshoot in Arnhem.

Als moeder zijnde is het belangrijk dat je ook voor de camera gaat staan, samen met je kinderen, om de meeste waardevolle foto’s te maken waar je over 30 jaar nog met veel liefde naar terug kijkt

Iedereen is welkom bij Amy Hengst Fotografie. Of je nou je kleine baby gefotografeerd wilt hebben, jullie samen met je mooie zwangere buik of jullie als koppel samen!Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van newborns, kleine gezinnen en zwangerschap fotoshoots. Daarnaast fotografeer ik ook koppels samen. Of ik help je met het creëren van meerdere foto’s die perfect past bij je onderneming, zodat je je bedrijf naar een hoger niveau kan brengen!

Ik fotografeer met zoveel passie, omdat ik een heel bijzondere tijd in jullie leven mag vast leggen. Dat je een album krijgt, waar jullie kinderen later naar de verhalen vragen. Hoe klein en ondeugend ze wel niet waren!

Ik wil dat je na de fotoshoot zo verliefd bent op je foto’s, dat je niet kan stoppen met kijken ernaar! Ik help jullie met de voorbereiding van de sessie, zodat de shoot zelf ontspannen en leuk is. Na de fotoshoot begeleid ik jullie in het uitzoeken van de foto’s en met het ontwerpen van jullie droom album.

Voor mij is het belangrijk dat we elkaar al beter leren kennen voordat we de fotoshoot hebben. Daarom plan ik graag met iedereen een gezellig en informeel skype gesprek in. Zo kunnen jullie alle vragen stellen die jullie hebben en kunnen we samen jullie perfecte fotosessie ervaring maken.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in