Over mij

loveshoot fotograaf

Wat super leuk dat je meer over mij en mijn fotografie wil leren. Ik kan niet wachten om jou straks beter te leren kennen!

Ik fotografeer love stories. Met een grote liefde voor unieke plekken, stellen & newborns. Ik hou ontzettend van reizen (wie niet!).

Waarom ik fotografeer? Omdat dat hetgeen is waar ik verliefd op ben. Mooie foto’s op mijn beeldscherm bekijken na een shoot en de energie die ik krijg van fotograferen! Vooral wil ik dat je tijdens de shoot je comfortabel voelt als ik je fotografeer. Gewoon zoals je bent, niks overdreven, heel natuurlijk en weinig geposeerd. Lachen als je moet lachen, kan je niet serieus zijn voor de camera? Geen probleem, hoe spontaner hoe leuker!

Zijn jullie helemaal verliefd? Of hebben jullie, bijna, een baby? I love it! Ik zou jullie graag willen fotograferen om jullie verhaal te vertellen. Mijn stijl van fotografie is natuurlijk, licht en warm. Bekijk hier meer van mijn werk!


Things about me:

1/ Ik heb twee ontzettend lieve hondjes! Ik heb een grote liefde gekregen voor dwergteckels sinds Sam bij ons is gekomen. Bereid je er maar alvast op voor dat je mij over ze hoort praten tijdens de shoot!

2/ Mijn lievelings eten: vegetarische pizza’s, hazelnoot chocola en rooibos thee! Italiaans eten en daar ook op vakantie heen gaan!

3/ Ik ben een introvert/extrovert… is het mogelijk om het allebei te zijn?

4/ Dingen die ik niet zo leuk vind? Koud weer! Wanneer je het na tien lagen kleding nog steeds koud hebt. En fietsen. Vooral door de regen en wind, verschrikkelijk.

5/ Ik hou ontzettend veel van lezen! Ik ben juist die ene persoon die in de supermarkt kijkt of er nog leuke boeken zijn toegevoegd. En zeker als ze geschreven zijn door mijn lieveling schrijfster Sarah Morgan!

6/ Random dingen: Wandelingen buiten maken wanneer de zon schijnt, vind ik heerlijk! Alles wat de kleur donker blauw heeft, ben ik instant verliefd op. Ik praat altijd tegen mijn honden, yup ook in het openbaar!

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie een fotoshoot boeken? Of hebben jullie nog een vraag? Stuur dan een bericht via mijn contact formulier of stuur een mail rechtstreeks naar amyhengstfotografie@gmail.com.

Copyright © 2019 Amy Hengst · Privacyverklaring