Over mij

branding fotoshoot van mij voor amy hengst fotografie

Wat leuk dat jullie meer over mij en mijn fotografie willen leren! Ik hoop dat ik jullie straks ook mag leren kennen (I can’ t wait!).

Sooo hi! Mijn naam is Amy en ik ben een vrolijke 22 jarige. Thuis drentelen er twee kleine teckels om mij heen, waar ik echt niet zonder kan leven (je mag mij gerust een teckel fan noemen )!. Als ik niet met hun aan het spelen ben, vind je mij opgekruld op de bank met een heerlijk boek in mijn handen. Mijn droom is om later van die hoge boekenkasten te hebben die vol staan met boeken! Elk jaar maak ik er een goal van om meer boeken te lezen dan het jaar ervoor.

Waarom ik fotografeer? Niet alleen omdat ik er super verliefd op ben. Maar ook zodat ik mooie en waardevolle foto’s mag maken voor jullie. Jullie wensen of dromen mag vervullen. Een van de meest bijzondere tijd in jullie leven mag vastleggen. De foto’s mag maken, waar je kinderen later naar de verhalen vragen.

Zijn jullie enthousiast geworden? En spreekt mijn lichte, frisse stijl jullie aan? Boek dan snel een sessie door op de knop hieronder te klikken. Can’t wait to meet you!

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in