Personal Branding Fotoshoot Van Teejays | Illustrator

personal branding fotoshoot met illustrator teddy van teejays in de binnenstad van arnhem

Oké, ik moet toegeven, ik kan niet stil zitten als het gaat om nieuwe dingen! Ik liep al een tijd met de gedachte dat ik ontzettend graag een personal branding fotoshoot wilde doen. En ofcourse had ik daar al iemand in gedachten voor haha! Meet Teddy, van Teejays! Ik ben ontzettend fan van haar werk en wat heeft ze een leuke persoonlijkheid! Nadat ik mezelf heel wat moed ingesproken had, heb ik haar een bericht gestuurd op Instagram en voordat ik er bij stil stond hadden we al een datum gepland.

Voorbereiding van je fotoshoot

Een goede voorbereiding en het maken van een planning zijn twee belangrijke punten voor het vormgeven van je branding fotoshoot. Zo kun je namelijk het meeste uit je shoot halen en des te meer tevreden je bent over het eind resultaat. Ik kan goed begrijpen als je voor het eerst een personal branding fotoshoot hebt dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom heb ik een handige Welcome Guide gemaakt! Niet alleen om je natuurlijk welkom te heten, maar ook om je handig tips en handvaten te geven voor je shoot. 

Op zoek gaan naar locaties voor je branding fotoshoot is leuk en lastig tegelijk! Ik heb Teddy geholpen met het zoeken naar 2 passende locaties. Zo kwam ik er nog eens achter dat ik Arnhem eigenlijk nog helemaal niet goed ken haha! Ik kwam twee leuke eettentjes tegen, die perfect passen bij wat Teddy wilde voor haar fotoshoot. Mijn keuze was gevallen op Bar Hotel Karel en Eetwinkel Stroom! Deze plekken stralen allebei rust en simpelheid uit, maar met een touch van kleur! Precies de uitstraling die Teddy uit haar personal branding fotoshoot wilde halen.

Bekijk hieronder mijn favoriete foto’s van deze fotoshoot! Wil jij jezelf beter laten zien in je onderneming en wil je alles uit je bedrijf halen? Stuur mij dan snel een mailtje en plannen wij jouw sessie snel in!

Branding fotoshoot in de Arnhem
detail foto gemaakt tijdens een branding fotoshoot
portret foto's van een branding fotoshoot in Arnhem
portret foto gemaakt tijdens een branding fotoshoot in de binnenstad van arnhem
detail foto van een personal branding fotoshoot
branding fotoshoot in arnhem
portret foto's van de illustrator van teejays in de binnenstad van arnhem
detail foto aan het werk van een branding fotoshoot
portret foto's van de fotoshoot in een eettentje in Arnhem
detail foto van een geboorte kaartje gemaakt tijdens de personal branding fotosessie
behind the scenes foto's van een branding fotoshoot
detail foto van de fotoshoot, maker aan het werk
detail foto's van het werk proces gemaakt tijdens de personal branding fotoshoot
detail foto van een schetsende illustrator
familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in