Roos & Chiel | A loveshoot in Radio Kootwijk

Wat was dit een ontzettend lief een mooi stel! We zijn naar Radio Kootwijk gegaan, een plek waar ik altijd al eens heb willen fotograferen. Nu dan eindelijk de mogelijkheid hiervoor gekregen!  Roos en Chiel rockte het echt tijdens de kou, gewoon zonder jas op de foto! Wat ik ook nog eens extra leuk vond, is dat Roos en Chiel sinds kort verloofd zijn, echt hoe leuk!!

De omgeving was ook tijdens deze shoot weer erg mooi, wanneer eigenlijk niet haha?  Fotografen in de natuur met een geweldig oud gebouw erbij, de perfecte combinatie. We hadden wel geluk met het weer, ondanks de koude wind, was er tegen het einde van de shoot de mooie ondergaande zon. Die zon is natuurlijk niet te missen bij mij! Ik kan het blijven zeggen, I love it. De rit naar Radio Kootwijk zelf is al erg mooi, je rijd onder rijen bomen door. Je blijft van links naar rechts kijken, omdat er overal mooie plekjes te zien zijn! Erg lastig om niet continu te blijven roepen stop hier, dit is echt heel mooi!!

Loveshoots vind ik ontzettend leuk om te fotograferen, vooral de liefde en spontaniteit die je vast legt. In een schitterende omgeving zoals Radio Kootwijk, is dit sowieso al een stukje makkelijker haha. Maar ook de verhalen horen over hoe je elkaar hebt leren kennen; de interactie tijdens de shoot, ik krijg daar zoveel energie van! De kleding die je tijdens een shoot draagt, draagt ook heel veel bij aan de sfeer van de foto’s. Je wilt eruit zien precies zoals je bent, maar toch ook weer op je best. Zoals ik het liefst omschrijf, casual chique! Je foto’s krijgen daardoor net iets meer stijl, maar je voelt je toch heel erg op je gemak. En dat is het belangrijkste tijdens de shoot!

loveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppelloveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppel

loveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppelloveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppelloveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppelloveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppelloveshoot, radio kootwijk, stellen fotografie, natuur, koppel

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in