Testimonials

baby fotoshoot in huis

Het is super fijn om met Amy samen te werken. Ze stelt jezelf op je gemak en heeft engelengeduld voor baby’s. Ze heeft ons na een moeilijk periode (ziekenhuis) vastgelegd, de foto’s zijn daarom extra speciaal voor ons.  Ze weet precies wat ze wilt, maar staat ook open voor je eigen ideeën en werkt het perfect uit! Wij zijn heel blij met de prachtige foto’s en kunnen niet wachten tot de volgende keer. Keep up the good work Amy!

– Charlotte & kleine Sophie


loveshoot

Amy is in 3 woorden: enthousiast, gezellig en gepassioneerd! Voor veel mensen is een photoshoot ongemakkelijk of lastig, maar Amy maakt van een photoshoot een beleving. Ze is duidelijk in haar uitleg en eigenlijk heb je niet eens door dat ze met een camera op je gericht staat. Een klein praatje van tevoren met deze spontane meid en je voelt je direct op je gemak! Wij zijn Amy dankbaar voor de geweldige herinneringen die zij voor ons heeft vastgelegd!

– Maria & Jeffrey


lifestyle fotoshoot in de natuur

Amy voelt heel vertrouwd aan tijdens het fotograferen met toffe ideeën. Met fijne complimenten liet ze ons op ons gemak voelen. Toen ik de foto’s terug zag, dacht ik ” wauw ben ik dit!”. Het klinkt misschien allemaal wat lovend, maar het was echt geweldig. Die romantische beelden die ik in mijn hoofd had, zijn uitgekomen. Beter hadden we niet kunnen hopen! Mijn vriend en ik hebben meteen tegen elkaar gezegd “Amy willen we als onze bruidsfotograaf!”.

– Roos & Chiel

Zijn jullie enthousiast geworden? En spreekt mijn lichte, frisse stijl jullie aan? Boek dan snel een sessie door op de knop hieronder te klikken. Can’t wait to meet you!

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in