FAQ

Heb je een vraag? Ik heb de antwoorden! Bekijk hieronder de meest gestelde vragen , neem even de tijd om ze te lezen.


Hier zijn allerlei mogelijkheden mogelijk! Dit kan buiten zijn, in een mooie daglicht studio of bij jullie thuis. Mochten jullie geen ideeen hebben, dan denk ik graag met jullie mee!

De beste tijd is ongeveer tussen de 29 en 34 weken. Zo heb je al een mooie buik en voel je je nog goed!

Er kunnen altijd onverwachts dingen gebeuren waar je niks aan kan doen. Ik denk dan graag met jullie mee in een oplossing!

Na de sessie selecteer en bewerk ik de foto’s. Deze plaats ik in een mooie online galerij die jullie kunnen bekijken! Hier kunnen jullie ook heel makkelijk alle foto’s downloaden op je laptop of telefoon. Alle foto’s stuur ik met 3 weken na een shoot en na betaling van de factuur.

Het liefst fotografeer ik in de ochtend, rond (half) tien. Dan is jullie baby nog lekker slaperig en zijn jullie niet zo moe van de dag zelf. Het is dan ook vaak lekker licht buiten, wat erg fijn is!

Ik kan helemaal begrijpen dat je de eerste tijd na de geboorte lekker rustig aan wil doen en wil genieten van jullie kleintje. Daarom raad ik het aan om het rond de 2/3 weken te doen. Zo is de baby nog erg klein en slapen ze nog lekker veel. Zo heb je zelf ook meer rust!

Ik fotografeer in de omgeving van Duiven, omdat dit een wat onbekend dorp is benoem ik Arnhem als bekendere plek. Ik reis maximaal een uur voor een fotoshoot. Ik reken reiskosten van €0,19 cent per kilometer vanuit Duiven.

Het werkt heel simpel! Je stuurt mij een bericht via mijn contactformulier en ik neem binnen 2 werkdagen contact met jullie op. Door het invullen van het formulier leer ik jullie al een beetje kennen, zo zijn we geen vreemden van elkaar tijdens de fotoshoot! We pakken vervolgens de agenda’s erbij en kiezen samen een datum en tijd uit voor jullie sessie. Na het betalen van de factuur, staat alles vast. Dan kunnen we daarna niet wachten tot de fotosessie zelf!

Maak je geen zorgen, ik help jullie hiermee! Een paar weken voor de shoot stuur ik jullie een “What to wear guide”, hierin staan allerlei tips die jullie goed op weg helpen!

Nee, omdat ik geloof dat dat een onbewerkt eindproduct is! Mijn bewerking geeft de stijl aan de foto, van wie ik ben als fotograaf. Die stijl is ook een van de redenen waarom je kiest voor mij als fotograaf.

Load More

Heb je na het lezen toch nog een vraag? Stel ze gerust, ik beantwoord ze met alle liefde!

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in