Waarom zou je kiezen voor een professioneel album?

linnen mini foto album

Een album hebben van je fotoshoot is ontzettend mooi! Door het kleinere formaat kan je het makkelijk in je tas stoppen om mee te nemen. Ik hoor jullie denken, maar waarom zouden we nou een professioneel album nemen?

Luxe Linnen Mini Album

luxe linnen mini album

Dit album heeft een luxe kwaliteit en het wordt handgemaakt voor jullie! Het is een layflat design, zo kan je het volledig plat neerleggen. Zo kan je de foto’s altijd mooi recht bekijken, dit is niet altijd mogelijk bij de algemene albums.

Het design van de pagina’s kunnen jullie aan mij overlaten! Ik design het album met de gekozen foto’s van jullie, waarbij we uiteindelijk samenwerken over het eind ontwerp. Alle albums die binnen komen controleer ik zelf eerst en daarna verstuur ik het naar jullie. Zo zijn jullie gegarandeerd van de beste kwaliteit! Hoeveel foto’s kunnen er in geplaatst worden, vraag je je misschien af? Het mini album heeft 8 pagina’s en er kunnen rond de 15 – 23 foto’s in geplaatst worden. Voor het design zijn er verschillende mogelijkheden kwa kleuren van de linnen omslag en het design van de pagina’s!

prachtig mini album met foto's

De pagina’s zijn van een hele mooie dikte! Dit zorgt ervoor dat het album langer meegaat, de pagina’s niet kunnen kreukelen en beter bestendig is tegen spatten (maar het is altijd belangrijk om er zorgvuldig mee om te gaan). Doordat ik de foto’s op de juiste manier exporteer, komen de foto’s correct kwa kleur op de gedrukte pagina’s! Dit kan nog al eens mis gaan als je er een besteld bij bijvoorbeeld de hema of de kruidvat. Denk je nou, ik wil liever een groter album hebben? Tuurlijk is dat mogelijk! Je kan hiervoor meer informatie opvragen bij mij. Ik kan niet wachten om jullie album te ontwerpen!

Worden jullie hier ook zo enthousiast van? Kies dan voor een luxe of een deluxe pakket bij mij en plan dan jullie sessie hier in!

familie fotoshoot op het strand van wassenaar
personal branding fotoshoot bij meraki in arnhem
lifestyle-newborn-portret
familie fotoshoot in het park
familie fotoshoot in de duinen

@amyhengstfotografie

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: No posts found.

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in