... ...

Zwangerschap & Baby Fotoshoot

Niks is er zo mooi en waardevol om foto’s te hebben van jullie samen en je mooie zwangere buik! We gaan samen naar een mooie locatie of juist bij jullie thuis, en ik leg jullie vast precies zoals jullie zijn.

Nu is jullie kleine baby geboren en daar willen jullie natuurlijk lieve foto’s van hebben! Ik kom naar jullie thuis toe, zodat jullie in een veilige vertrouwde omgeving zijn. Alle lieve momentjes leg ik vast voor jullie. Zoals dat kleine neusje en die lieve gaap!

Ik kan jullie na de fotoshoot helpen met het ontwerpen van jullie droom album of foto galerij. Zo weet je zeker dat het precies zo wordt zoals je voor ogen hebt!

Wanneer je 27 weken zwanger bent, begin je al een mooie ronde buik te krijgen. Ik fotografeer zwangerschap shoots meestal wanneer je tussen de 27 en 35 weken zwanger bent. En als jullie kleintje er eindelijk is, kom ik 2 weken na de geboorte langs om jullie nieuwe gezinnetje vast te leggen!

“Amy stelt jezelf op je gemak en heeft engelen geduld voor baby’s. Ze heeft ons na een moeilijke periode (ziekenhuis) vastgelegd, de foto’s zijn daarom extra speciaal voor ons” Kind words van Charlotte

zwangerschap fotoshoot almere
zwangerschap fotoshoot met hond
mama en baby tijdens een baby / newborn fotoshoot thuis in de woonkamer

“Feilloos weet ze een zachte rustige sfeer met de juiste belichting vast te leggen. Ik zou iedereen aanraden zijn of haar mooiste herinneringen vast te laten leggen door Amy” Kind words van Linda

MIJN AANBOD

Een zwangerschap fotoshoot duurt gemiddeld een uur, waar ik een prachtige eind galerij ga maken voor jullie. Een newborn shoot duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur, zodat we genoeg tijd hebben om pauzes te nemen om de kleine baby gerust te stellen of om te voeden.

Mijn zwangerschap & newborn fotoshoot beginnen vanaf €195 oplopend tot €300. Hierbij is de fotoshoot aanpasbaar naar jullie wensen! Wanneer jullie een zwangerschap en een newborn shoot boeken, geef ik jullie een mooie korting.

Kunnen jullie niet wachten om een shoot te boeken bij mij? Stuur mij dan hier een berichtje en we plannen jullie fotoshoot in!

Copyright © 2021 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2021 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in