Zwangerschaps Fotoshoot

Herken jij jezelf hierin?
Je wilt mooie en waardevolle foto’s hebben van jullie samen en je mooie zwangere buik, maar je bent bang voor de stress die erbij komt kijken. Dan wil je eigenlijk ook nog het liefst foto’s aan de muur hebben hangen, maar waar moet je de tijd vandaan halen? Jullie zijn al druk genoeg met de inrichting van de babykamer! En dat is waar ik bij kom kijken! Ik neem alle stress en drukte uit jullie handen.

Zwangerschap foto’s zijn net zo waardevol om te hebben als baby foto’s. Iedere zwangerschap is uniek, laat het meer worden dan een herinnering zelf! Dat kleine schopje in je buik, die zie je natuurlijk niet op de foto, maar je kan het wel herleven door die foto. Daarnaast is het ook zo mooi en belangrijk om foto’s te hebben van jullie samen! Door het printen van de foto’s kan je de babykamer nog specialer en persoonlijker maken.

Een zwangerschap sessie duurt gemiddeld een uur. Dit is meer dan genoeg tijd om allerlei variaties te krijgen van jullie samen! Ik weet het, het kan erg ongemakkelijk voelen om voor de camera staan. Maar door mijn aanpak haal ik dit gevoel bij jullie weg! Zoals ik altijd zeg, jullie hoeven alleen maar te genieten van elkaar en voor de rest zorg ik. Ook tijdens deze sessies zorgen we voor een ontspannen sfeer, des te leuker wordt de shoot daardoor!

Na de shoot hoeven jullie alleen maar te beslissen welke foto’s jullie aan de muur willen hebben hangen en welke in het album komen. Voor de rest zorg ik! De prints worden door een professioneel fotolab naar mij toegestuurd. Ik controleer deze helemaal en na goedkeuring van mij stuur ik ze door naar jullie. Komen jullie niet uit de selectie met welke foto’s jullie geprint willen hebben, dan help ik jullie daar graag mee. Ik stuur dan verschillende variaties met voorbeelden door naar jullie. Super makkelijk! Zo zien jullie gelijk hoe het eruit komt te zien op de muur.

Extra informatie:
/ Extra foto prints zijn bij te bestellen. Vraag hiernaar voor de mogelijkheden!
/ Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. Ik reken €0,19 per kilometer gerekend vanaf Duiven, Gelderland.

Boeken jullie mij voor een zwangerschap en een lifestyle newborn fotoshoot dan krijgen jullie een combinatie korting van €35,00!
 

Copyright © 2020 Amy Hengst · Privacyverklaring

Copyright © 2020 · Ivy on Genesis Framework · WordPress · Log in